Disclaimer - Fashion Store - Mixed Utrecht
 • Vóór 14:00 besteld, is vandaag gratis verzonden
 • Verzending sale items binnen 2 werkdagen


  Disclaimer

  Op het gebruik van deze website (www.mixedutrecht.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

  Gebruik van informatie
  Mixed Utrecht streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Mixed Utrecht niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Mixed Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

  Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Mixed Utrecht en de gebruiker van de website ontstaan.

  Foutieve prijs
  Wanneer een prijs foutief te laag wordt weergegeven op de website en er redelijkerwijs vanuit mag worden gegaan dat deze prijs foutief is dan heeft Mixed Utrecht geen leverplicht, omdat de koop dan niet rechtsgeldig is. 

  Hyperlinks
  Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Mixed Utrecht heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Mixed Utrecht aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

  E-mail
  Mixed Utrecht garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Mixed Utrecht te corresponderen, accepteert u dit risico.

  Alle publicaties en uitingen van Mixed Utrecht zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Mixed Utrecht daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij willen graag jouw gegevens gebruiken om relevante & gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »