Gratis verzending op orders binnen Nederland!

Betaalmethoden

iDEAL
Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, KNAB of Triodos Bank, dan kun je bij Mixed Utrecht online heel eenvoudig betalen met iDEAL. 

Creditcard
Met jouw VISA of MasterCard kun je snel en in een beveiligde omgeving betalen. 

PayPal
Met Paypal kun je de betaling direct uitvoeren. Wist je dat PayPal ook een automatische incasso op jouw bankrekening kan uitvoeren? Hier staan normaal gesproken 3-4 werkdagen voor. 

KBC
Voor onze Belgische klanten bieden wij de betaalmethode KBC aan. Hiermee wordt de bankoverschrijving direct verwerkt.

Bancontact / MisterCash
Voor onze Belgische klanten bieden wij het gemak van Bancontact / MisterCash aan. Eenvoudig, snel en veilig betalen!

Belfius Direct
Voor onze Belgische klanten bieden wij het gemak van Bancontact / MisterCash aan. Eenvoudig, snel en veilig betalen!

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt.

Apple Pay
Met Apple Pay kun je veilig, gemakkelijk, snel en in een beveiligde omgeving betalen. 

Afterpay
Afterpay is een betaalmethode waarmee je de mogelijkheid hebt de kosten voor jouw bestelling later te betalen. De maximale termijn hiervoor is 14 dagen. AfterPay voert voor Mixed Utrecht het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op! Afterpay staat los van Mixed Utrecht. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Afterpay de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Afterpay

Mixed Utrecht Kortingscode
De kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van jouw totale bestelling. De kortingscode is slechts eenmalig geldig.

Mixed Utrecht Giftcard
Je kunt (gedeeltelijk) betalen met je Mixed Utrecht cadeaubon of E-giftcard.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »